Yritys

EnerVest Oy – Ammattitaitoista LVI alan asiantuntijapalvelua

Enervest Oy:ltä löytyy talotekniikan ammattitaitoa yli 30-vuoden kokemuksella on yksi alan pioneereista modernisoinnin ja energiansäästön saralla. Ensimmäiset energiansäästöprojektit onkin toteutettu jo 15-vuotta sitten.

Oli projektisi suuri tai pieni, se hoidetaan luotettavasti valmiiksi. Työssä hyödynnetään alan uusinta tekniikkaa ja parhaita sovelluksia asiakkaiden tarpeisiin, ympäristö vaikutukset huomioon ottaen. Pitkä kokemus alalta auttaa yritystä tunnistamaan asiakkaiden tarpeet ja kehittämään yksilöllisiä, varmoja ratkaisuja.

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi, niin saat kokonaisvaltaisen ratkaisun kaikkiin talotekniikan haasteisiisi!

Yhteisen tulevaisuuden puolesta

Rakennuskannan energiatehokkuuden parantaminen on pitkällä tähtäimellä erittäin tärkeää. Tutkimusten mukaan rakennuksissa käytetään lähes 40 prosenttia Suomessa kulutettavasta energiasta ja ne aiheuttavat yli 30 prosenttia kaikista Co2 päästöistä, Rakennetussa ympäristössä peräti 76 prosenttia päästöistä syntyy rakennusten käytön aikaisesta energiankulutuksesta. Olemassa olevien rakennusten energiankulutuksen vähentämisessä energiaremonttien ja lämmitysmuotojen uusimisen avulla, on merkittävä päästövähennyspotentiaali. Tämän vuoksi tarkoituksenmukainen korjaaminen ylläpitää rakennuksen palvelukykyä, säästää energiaa ja pienentää hiilijalanjälkeä.

EnerVest haluaa pitää huolen Suomen kansallisvarallisuudesta ja olla taistelemassa alan 40% työvoimavajetta vastaan. Rakennuksiin on sitoutunut 45 prosenttia kansallisvarallisuudestamme, noin 500 miljardia euroa. Kiinteistö- ja rakentamisala vastaa 15 % bruttokansantuotteestamme ja työllistää 500 000 ihmistä, 20 % kaikista työllisistä. Seuraavalla kymmenvuotiskaudella pelkästään asuinrakennusten korjaustarve kasvaa 11 miljardilla eurolla.

Yritys on mukana kunnossapidossa vähentämällä energiahukkaa ja leikkaamalla kustannuksia. Kaikkein kalleinta on olla tekemättä mitään; rakennetun ympäristön kunnossapidon laiminlyönti maksaa vuosittain 3,4 miljardia suorina vaikutuksina, kuten vesivuotoina, energianhukkana ja pidentyneinä kuljetusaikoina. Jos mukaan laskentaan menetetty työaika, kilpailukyky ja liiketoimintamahdollisuudet, kustannukset kasvavat vuositasolla 5,7 miljardiin euroon.

Ympäristövaikutuksia unohtamatta EnerVestillä ei hyväksytä syrjintää, ahdistelua, korruptiota tai vilppiä. Edellytämme näitä pelisääntöjä koko ketjulta; aliurakoitsilta, tavarantoimittajilta ja palvelukumppaneilta. EnerVest on luotettava kumppani.

Kaikki kiinteistösi talotekniikkaan liittyvä kehitys ja huolto luotettavasti yhdestä paikasta.

EnerVest varmistaa terveelliset sekä turvalliset olosuhteet tilojen käyttäjille, ja tuo runsaasti lisäarvoa kiinteistön omistajille säästämällä energiaa ja luonnonvaroja.

Iloinen pariskunta kotona läppärin ääressä
Luonto lammen äärellä
Ammattilainen mittaa väestönsuojassa

Palveluihin kuuluu mm. talotekniikan energiansäästö sekä modernisointi, ilmanvaihto, huoltotyöt, jäähdytys ja näihin liittyvät asiantuntijapalvelut. Pitkäaikaisen kumppanuuden valmius löytyy urakoinnin lisäksi ylläpitoon sekä ilmahygienisiin palveluihin kiinteistön koko elinkaaren ajaksi.